Holistic Pulsing

De zaligste manier van ontspannen!

Laat je meedrijven op de golven van een heerlijke holistic pulsing massage…

Heb je even genoeg van alle drukte?

Dringend toe aan wat deugddoende me-time?

Of wil je wel aan jezelf werken maar heb je even geen zin in coaching?

Holistic Pulsing laat je heerlijk ontspannen én brengt je dichter bij jezelf op een moeiteloze manier. Tijd nemen voor jezelf, even op adem komen en alle stress en spanningen van je af laten glijden…

De zachte kracht van holistic pulsing brengt de natuurlijke stroming in je lichaam terug op gang, zodat je daarna helemaal ontspannen en met vernieuwde energie verder kan.

Liggend op een tafel in een mooie ruimte, eigen comfortabele kledij, in zelfgekozen rug- of buiklig. Zacht gewiegd worden door de pulsen, zo zorgzaam, geborgen en veilig, zo hartelijk en vol aandacht.

Ik voelde de spanning zo uit mijn spieren en lichaam wegebben, alsof al mijn lichaamscellen aan het dansen gingen, zo blij! Wat een ontspanning… Gevoel van een baby’tje in de buik van de mama, en nadien helemaal als herboren! Blij van binnen, energiek ontspannen, met diepe, lange nawerking – meer dan enkel fysiek.

Wat een ervaring, magisch wonderlijk wat Greet met – soms subtiele – pulsen teweegbrengt!

Mieke De Backer

Een Holistic Pulsing massage laat alles terug stromen in je lichaam. De wiegende beweging van de massage zorgt ervoor dat alle spanningen loskomen.

Ontspannend, helend, deugddoend!

Kurt De Block

Wat is Holistic Pulsing?

Holistic Pulsing is een respectvolle, zachte vorm van massage, waarbij het lichaam in een stroom van wiegende, rollende en strekkende bewegingen wordt gebracht. Deze wiegende, ritmische bewegingen (= pulsen) hebben een sterk rustgevend effect op het zenuwstelsel. Hierdoor brengt Holistic Pulsing het ganse lichaam in een diepe staat van ontspanning, die veel sneller bereikt wordt en langer nawerkt dan bij gelijk welke andere massagevorm. De volledige behandeling gebeurt bovenop de kleren. Je kiest zelf of je puur voor ontspanning gaat of graag ook op een dieper niveau wil kijken naar wat zich aandient aan gewaarwordingen, emoties en gedachten.

Ik heb het pulsen als heel erg ontspannend ervaren. Het hielp me om me meer verbonden te voelen met mijn lichaam, iets wat ik vaker zou willen doen!
Mary Jones

Deze vorm van massage was voor mij een nieuwe en deugddoende ervaring.  De wiegende pulsbewegingen (vaak klein, soms wat groter) verspreiden zich doorheen het hele lichaam en zorgen voor een aangename ontspanning.

Greet doet deze massage op een zachte manier, met respect voor één ieder.

Een aanrader!

Erik De Beusscher

Voor wie?
    Vrijwel iedereen kan genieten van een Holistic Pulsing (HP) sessie. HP is in het bijzonder geschikt:
  • in de eerste plaats om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. De golvende beweging van de pulsen zorgt ervoor dat alle in het lichaam opgeslagen stress beetje bij beetje losgemaakt en afgevoerd wordt.
  • door de wiegende en rustgevende pulsbewegingen heeft HP een positieve invloed op rug-, nek-, en schouderklachten. Het is daardoor een ideale aanvulling op kinesitherapie en kan ook preventief helpen om deze klachten te beperken.
  • bij overbelasting en burn-out: HP helpt om terug je grenzen te gaan voelen en te kunnen aangeven, om terug te leren ontvangen in plaats van enkel te geven
  • ter ondersteuning van genezingsprocessen (langdurige ziekte, fysiek trauma, kanker, …): HP herstelt op een zachte en aangename manier het contact met je lichaam, met respect voor wat is. Het bevordert lymfedrainage en bloedcirculatie, wat het zelfhelend vermogen van het lichaam ten goede komt.
  • HP tijdens de zwangerschap en in de eerste maanden na de geboorte is een unieke ervaring die de band tussen moeder en kind versterkt. Het is wellicht de enige massagevorm die mama en baby samen kunnen ontvangen (baby ligt op de buik van mama tijdens het pulsen)
  • bij kinderen: kinderen kunnen enorm genieten van de speelsheid van de pulsen en van het bewogen ‘worden’. Ook voor hen werkt deze ‘wiebelmassage’ heel erg ontspannend en brengt hen tot rust.
  • bij ouderen: de wiegende pulsbewegingen hebben een positief, mobiliserend effect op de gewrichten, waardoor verstijvingen kunnen verminderen en spieren ontspannen
  • wanneer klassieke massage niet mogelijk is (bv bij heel gevoelige huid) of voor wie graag van een massage wil genieten zonder daarom uit de kleren te hoeven gaan
Het was heel aangenaam een aantal Holistic Pulsing sessies te ontvangen. Op een zachte en respectvolle manier brengt Greet met de pulsen het lichaam in beweging. De techniek brengt harmonie, rust en balans.
Na de behandelingen voelde ik me telkens ontspannen, opgeladen en compleet herboren. Ook mijn schouder is sindsdien veel beweeglijker en de zwelling is aanzienlijk verminderd. Echt een aanrader!
Evelyne Desouter

Loop niet langer gespannen rond en kom genieten van een heerlijke holistic pulsing behandeling!

Bel voor een afspraak op 0478/29.75.44 of mail naar info@innerjoy.be. Een sessie duurt ongeveer 45 minuten (+10 minuten intake), kost 60 euro en gaat door in de praktijk te Hoeksken 36, 9940 Evergem.

Over Greet Brouckaert

 Greet Brouckaert is dé coach voor wie wil loskomen van angst, gepieker en stress, en weer wil kunnen genieten van het leven.

Cadeaubon

kersttafereel-cadeaubon4

Op zoek naar een origineel geschenk? Met een Holistic Pulsing Cadeaubon is iedereen in de wolken! Bestellen kan via info@innerjoy.be.

NewLogo_7b_favicon